HPT sprej proti rozstřiku 400 ml

HPT sprej proti rozstřiku 400 ml

Dostupnost Skladem (62 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení
Kód: HPT001
96 Kč 79 Kč bez DPH
HPT sprej proti rozstřiku 400 ml

SEPARAČNÍ SPREJ HPT je speciální svařovací separační sprej bez obsahu silikonu, který zajišťuje výrazné zvýšení životnosti koncových dílů svařovacích hořáků. Usnadňuje posun svařovacího drátu a hlavně zabraňuje tvorbě usazenin na obrobcích a ve svařovacích hubicích.

 

Nastříkat tenkou vrstvu na chladné vnitřní části hořáku (do hubice) a svařovaného dílu. Nestříkat na horké nebo žhavé díly.

 

Vlastnosti:

  • brání přilepování rozstříkaného kovu a strusky při svařování v hubici na svařovaném díle
  • zvyšuje životnost průvlaků a hubic hořáků
  • usnadňuje posuv svařovacího drátu

 

Technická data:

Složení – speciální olej

 

Bezpečnostní pokyny:

Dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené na obalu a bezpečnostním listu výrobku. Změny vyhrazeny. Před každým použitím ověřte snášenlivost podkladového materiálu.

Kategorie: Příslušenství
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Produkt vybrán našimi specialisty na sváření z Speciál svařovací potřeby, spol. s r.o. Vždy se jedná o kvalitní a vyzkoušený produkt, který je ještě od ne zrovna známé značky neboť ho vyrábí profesionální výrobce který vyrábí pro světové známé značky ale je balený do "noname" balení a má tak nižší cenu. Hojně se tak děje například v automobilovém průmyslu, kde například světový výrobce vyrábí brzdové destičky do prvovýroby a v krabičce Škoda Originální díl ale naprosto stejné destičky se balí i do "noname" krabičky, kde získáte stejnou kvalitu ale za nižší cenu. Neplatíte jednoduše za značku.