Kabel svařovací Simplex 16 mm

Kabel svařovací guma Simplex pro propojení svařovacího zdroje a ručních svařovacích držáků elektrod a zemních svěrek. Průřez 16 mm2. Robustní konstrukce, odolnost vůči teplotám, ohni, ozónu, záření, kyselinám, tukům, benzínu a mnoho dalším vlivům.

Dostupnost Skladem (117,3 m)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení
Kód: 341000111016
97 Kč 80 Kč bez DPH
Kabel svařovací Simplex 16 mm

Kabel svařovací Simplex 16 mm

Kabel svařovací Simplex pro propojení svařovacího zdroje a ručních svařovacích držáků elektrod a zemních svěrek. Průřez 16 mm2. Robustní konstrukce, odolnost vůči teplotám, ohni, ozónu, záření, kyselinám, tukům, benzínu a mnoho dalším vlivům.

Parametry:

  • Kvalitní měděný svařovací kabel
  • Opláštění z měkčeného PVC
  • Průřez: 16 mm2
  • Max.proud 60%: 175 A
Kategorie: Příslušenství
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Produkt vybrán našimi specialisty na sváření z Speciál svařovací potřeby, spol. s r.o. Vždy se jedná o kvalitní a vyzkoušený produkt, který je ještě od ne zrovna známé značky neboť ho vyrábí profesionální výrobce který vyrábí pro světové známé značky ale je balený do "noname" balení a má tak nižší cenu. Hojně se tak děje například v automobilovém průmyslu, kde například světový výrobce vyrábí brzdové destičky do prvovýroby a v krabičce Škoda Originální díl ale naprosto stejné destičky se balí i do "noname" krabičky, kde získáte stejnou kvalitu ale za nižší cenu. Neplatíte jednoduše za značku.