Svářecí kukla samostmívací P1000 C

Samostmívací svářečská kukla P1000c nabízí okamžitou reakci filtru díky solárnímu napájení a vyměnitelným lithiovým bateriím s dlouhou výdrží. Čtyři vysoce citlivé senzory zaručují, že filtr se okamžitě zatmaví při zapálení svářecího oblouku. Profi svářecí kukla za rozumné peníze.

Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení
Kód: 10.55-P1000C
2 599 Kč 2 148 Kč bez DPH
Svářecí kukla samostmívací P1000 C

Samostmívací kukla P1000C pro svářeče

Svářecí kukla P1000C chrání zrak i obličej. Je vhodná pro sváření i broušení. Velikost průzoru je gigantických 100 x 98mm a optická třída filtru maximálních 1/1/1/1. Kukla je použitelná pro metody MMA, MIG/MAG, TIG, SAW, SMAW, PAC i PAW.

Tento model kukly je vybaven speciálně vyvinutým plně nastavitelným hlavovým křížem. Při zvednutí kukly se přesune těžiště na střed hlavy. Díky tomu je sníženo zatížení krku a hlavy. Precizní a komfortní hlavový kříž s opěrkou týlu umožňuje vysokou variabilitu nastavení.

Kukla je primárně určená pro sváření, ale může být použita i pro broušení. Je vyrobena tak, aby chránila Vaše oči a obličej před UV/IR zářením, odstřikujícím kovem při běžném sváření elektrickým obloukem a drobnými částicemi odletujícími při broušení.

Samostmívací filtr je napájen solárním článkem a zálož­ními vyměnitelnými lithiovými bateriemi s vysokou životností. Po zapálení oblouku dojde k okamžitému zatmavení filtru, díky 4 vysoce výkonným senzorům. Reakční doba filtru je 1/30000 s (0,033 ms). Po zhasnutí oblouku dojde k automatickému rozjasnění filtru. Zpoždění i rozjasnění je nastavitelné v rozsahu 0,1 - 1 s.

Přednosti samostmívací kukly P1000C:

  • snadné přepínání sváření / broušení vně kukly
  • variabilní nastavení ztmavení a rozjasnění filtru
  • pohodlný 4D progresivní hlavový kříž s týlovou opěrkou
  • snadno vyměnitelné baterie
  • test kapacity baterií
  • 4 vysoce výkonné optické senzory
  • gigantický průzor 100 x 98 mm
  • příznivě nízká cena

Technické údaje stmívací kukly P1000C:

Velikost průzoru: 100 x 98 mm
Optické senzory: celkem 4
Zapnutí a vypnutí filtru: plně automatické
Optická třída dle EN 379: 1/1/1/1
Ochrana proti UV/IR: DIN 16 po celou dobu
Základní ztmavení filtru: DIN 4
Volba ztmavení: DIN 5 - 8 / 9 - 13
Čas zesvětlení: plynule 0,1 až 1,0 s

Čas rozjasnění filtru: nastavitelný 0,1 - 1 s
Nastavení citlivosti: plynule
Možnost volby režimu: sváření / broušení
Pro metody: MMA, MIG/MAG, TIG >5A DC/AC, SAW, SMAW, PAC, PAW
Napájení filtru: solární článek + výměnná lithiová baterie CR2450

Upozornění na nízkou kapacitu baterií ANO
Pracovní teplota: -5°C až + 55°C
Skladovací teplota: -20°C až +70°C
Materiál kukly: EN175 polyamid
Hmotnost: 590 g

Kategorie: Svářecí kukly
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.6 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Začali příběh v roce 1992 pod názvem AZ-SATELIT s.r.o. Manželé Holancovi se rozhodli využít velkého zájmu o nářadí, které bylo po revoluci těžko dostupné, a proto kontaktovali významné výrobce nářadí s nabídkou, že jejich produkty začali distribuovat v České republice.

Po téměř 20 let se firma zaměřovala hlavně na velkoobchodní prodej nářadí od předních světových výrobců. Dodávali nářadí do mnoha obchodů s železářstvím a kutilskými potřebami po celé České republice a na Slovensku. Objem prodejů a dobré jméno firmy rychle rostly. Ale ekonomická krize mezi lety 2008 a 2010 zasáhla i velké výrobce, kteří museli začít šetřit. Někteří se rozhodli opustit některé trhy nebo se pokusili prodávat své produkty přímo zákazníkům, což znamenalo, že už nepotřebovali distributory jako AZ-SATELIT a tak vznikla přímo značka PROTECO.