CO2 svářečka PERUN 200 MIG SYN PFC

Multifunkční svářečka - invertor, který umožňuje svařovat jakoukoli metodou. MMA, MIG/MAG nebo LiftTIG, s tímto strojem to půjde hladce. Je ideální pro práci s ocelovými a nerezovými dráty o průměru 0,6 - 1,0 mm, ale i s hliníkovými dráty o síle 1,0 mm. Dokáže skvěle pracovat i s trubičkovým drátem s vlastní ochranou. Extra profesionální stroj a neměl by chybět v žádné dílně.

Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení
Kód: 5.0291
30 581 Kč 25 274 Kč bez DPH
CO2 svářečka PERUN 200 MIG SYN PFC

Svářečka CO2 AlfaIn PERUN 200 MIG SYN PFC

Představte si svět, kde vaše svářečské projekty dosahují dokonalosti s lehkostí, kterou jste nikdy nepovažovali za možnou. Kde každý svar je nejen pevný, ale i esteticky přitažlivý. To není sen. To je realita s svářečkou CO2 PERUN 200 MIG SYN PFC. Tento zázrak techniky přináší revoluci do světa sváření díky své univerzálnosti a přesnosti.

PERUN 200 MIG SYN PFC je navržen tak, aby splnil potřeby i těch nejnáročnějších profesionálů. Představte si multifunkční stroj, který se snadno přizpůsobí jakékoliv svářečské výzvě - od oceli a nerezu až po hliník. S průměry drátů od 0,6 do 1,0 mm a možností použití trubičkového drátu, tento stroj překoná vše, co jste kdy v oblasti sváření zažili. A to vše s neuvěřitelnou lehkostí a přenositelností, která umožňuje pracovat kdekoliv si jen vzpomenete.

Ale to není vše. PERUN 200 MIG SYN PFC je vybaven technologií, která z něj činí skutečného pomocníka. S velkým LCD displejem a digitálním nastavováním je každé nastavení svářečky hračkou. Ať už jste profesionál nebo začátečník, tento stroj vám umožní dosáhnout vysoké kvality svaru s minimálním úsilím. Představte si svou dílnu, garáž nebo pracoviště, jak se stává místem, kde se rodí mistrovská díla.

Nenechte si ujít příležitost posunout vaše svářečské dovednosti na zcela novou úroveň. Svářečka CO2 PERUN 200 MIG SYN PFC je zde, aby z vašich projektů udělala umělecká díla. Objevte svět bez kompromisů ve sváření a přesvědčte se, že profesionální výsledky jsou nyní dosažitelné snadněji než kdy jindy. Zařaďte tento revoluční stroj do své výbavy. Buďte mistrem ve svém řemesle s PERUN 200 MIG SYN PFC.

 

Výhody svařovacího invertoru CO2 Perun MIG Syn:

+ přenosná a výkonná invertorová svářečka

+ invertorová technologie a možnost svářet MMA - obalenou elektrodou, MIG/MAG - ,,céóčko" a LiftTig

+ mnoho svářecích technických funkcí pro ulehčení práce

+ český výrobek velmi vysoké kvality

+ jednoduché nastavení

+ s funkcí synergie, kdy bude svářet i naprostý začátečník !!

+ vysoká kvalita svaru

+ svářečka použitelná se svářecím plynem i bez plynu pomocí dutinkového - plněného drátu

+ možnost připojení na dlouhou prodlužovačku či elektrocentrálu díky funkci PFC

+ profesionální svářečka

 

 

Funkce svářečky AlfaIn PERUN 200 MIG SYN PFC:

  • Velký a přehledný LCD display
  • Technologie IGBT
  • Kompaktní a přenosný
  • Digitální nastavování, skutečné hodnoty A+V (MIG)
  • Synergické programy
  • Vysoká kvalita MIG/MAG, MMA, Lift ARC TIG
  • MIG/MAG ve dvoutaktu nebo čtyřtaktu

TIG s dotykovým startem LIFT ARC. Zdroj nabízí funkce HOT STARTANTI STICK, ARC FORCE a umožňuje svařování v režimu 2-TAKT / 4-TAKT. Stroj je určen pro ocelové a nerezové dráty průměru 0,6 - 1,0 mm, hliníkové dráty 1,0 mm ale skvěle svařuje i při použití trubičkového drátu s vlastní ochranou - dutinkový drát. Díky popruhu na zadním panelu lze snadno upevnit kabely a hořák k invertoru tak, aby byl pohodlně přenosný.

 

 

Technické parametry invertorové svářečky AlfaIn Perun 200 MIG SYN PFC:
Hmotnost: 18,4
Metoda: MIG/MAG
Rozsah svařovacího proudu (A): 25-200
Síťové napětí (V): 230
Svařovací proud (DC=100%) (A): 130
Svařovací proud (DC=60%) (A): 150
Svařovací proud (DC=x%) (A): 30%=200
Jištění: 16@

 

Výbava svářečky v balení:
Svařovací zdroj, plynová hadička a zemnící kabel

Návod k svářečce v českém jazyce

 

 

Kategorie: Svářečky
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 18.4 kg

Video prezentace MIG/MAG svářečky AlfaIn Perun 200

Video představení svářečky AlfaIn Perun 200

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Alfa In je česká firma, která se zabývá výrobou svářecích strojů a dalšího vybavení. Založena byla na začátku roku 1998 skupinou vedoucích pracovníků společně s firmou ENVINET a.s. V roce 2002 se firma přestěhovala do nového sídla v průmyslové zóně Nová Ves.

Vyrábí svářecí stroje, stroje na řezání plazmou, transformátory a filtry na plyn. V roce 2010 přidali do své nabídky generátory značky MEDVED. Jsou také jedinými dodavateli orbitálního svářecího zařízení značky ORBITEC a zabývají se instalací automatizovaných pracovišť, včetně robotických, nejen pro sváření. Nedávno začali nabízet i služby CNC plazmového řezání.

V roce 2013 rozšířili své prostory v Nové Vsi o novou halu pro robotiku a automatizaci, včetně CNC řezacích pracovišť.

Firma prodává své výrobky nejen v České republice, ale i v zahraničí pod vlastní značkou i pod značkami jiných významných firem ve svářečském průmyslu. Stali se také výhradními dovozci svařovacích hořáků PARKER a jsou zástupci holandské firmy FMG, která vyrábí plynoměry, pro Českou a Slovenskou republiku. Mezi jejich důležité zákazníky patří skupina RWE. Jsou největším dodavatelem plynových filtrů v Česku a na Slovensku.

Od roku 2000 má Alfa In certifikovaný systém řízení kvality podle normy ISO 9001.