Svářecí kukla kožená

Kožená svářecká kukla model "ČERT" je ideální volbou pro práci ve stísněných prostorách, kde je omezený prostor pro umístění hlavy svářeče. Tento typ kukly se často využívá při specifických aplikacích, jako je sváření tlakových nádob nebo potrubí, zejména v situacích, kdy musí svářeč pracovat zevnitř

Dostupnost Skladem (6 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení
Kód: 2221-03
1 037 Kč 857 Kč bez DPH
Svářecí kukla kožená
Svářecí kukla kožená
Tip

Kožená svářecí kukla

Kožená svářecká kukla model "ČERT" je ideální volbou pro práci ve stísněných prostorách, kde je omezený prostor pro umístění hlavy svářeče. Tento typ kukly se často využívá při specifických aplikacích, jako je sváření tlakových nádob nebo potrubí, zejména v situacích, kdy musí svářeč pracovat zevnitř.

Svářečská kožená kukla je určena jak pro autogenní svařování, tak pro MIG/MAG, nebo MMA svařování. Tam, kde není místo pro klasickou kuklu. Vhodná do nepřístupných míst.

    • V kukle připevněny čiré brýle s vyklápěcím zorníkem
    • Pro skla ø 50 mm
    • Výdech pro pohodlnou práci
  • Upínání kukly pomocí: brýle - gumotextilní páskou, kukla pomocí koženého pásku
  • Materiál: brýle - gumové, kukla - měkká a prodyšná kůže

V ceně jsou dvě skla DIN 5.

Kategorie: Svářecí kukly
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.6 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Produkt vybrán našimi specialisty na sváření z Speciál svařovací potřeby, spol. s r.o. Vždy se jedná o kvalitní a vyzkoušený produkt, který je ještě od ne zrovna známé značky neboť ho vyrábí profesionální výrobce který vyrábí pro světové známé značky ale je balený do "noname" balení a má tak nižší cenu. Hojně se tak děje například v automobilovém průmyslu, kde například světový výrobce vyrábí brzdové destičky do prvovýroby a v krabičce Škoda Originální díl ale naprosto stejné destičky se balí i do "noname" krabičky, kde získáte stejnou kvalitu ale za nižší cenu. Neplatíte jednoduše za značku.